06 - 41 54 12 04 info@leeffitvitaal.nl

Groepsverband

Verbrand calorieën en ga lekker los met Boks-Fit

Hou je van actie en wil jij je conditie en kracht verbeteren?

Hou je van actie en wil jij je conditie en kracht verbeteren? Dan is Boks-Fit van Leef Fit Vitaal in Veenendaal iets voor jou. Boks-Fit is een intensieve boks-fitness training waarin je lekker los kunt gaan en ondertussen overtollige kilo’s en stress kwijtraakt.

Wat is Boks-Fit?

 

In Boks-Fit komen bokstechnieken, conditie en kracht oefeningen samen tot een intensieve workout. In een hoog intensieve interval training daag je je lichaam uit 45 seconden alles te geven en 15 seconden weer even bij te komen. Je hartslag en ademhaling gaan razendsnel omhoog. Dat maakt Boks-Fit lekker intensief én effectief, maar goed vol te houden.

De Boks-Fit les

De Boks-Fit les start met een stevige warming-up, gevolgd door fitnessoefeningen en bokstechnieken. Dan ben je klaar voor het echte werk: lekker alle stress uit je lijf boksen. De les eindigt met een training voor je buik- rug- en bekkenspieren, en sluit af met een ontspannen cooldown. Je traint allen en in duo’s en maakt gebruik van, bokszakken en trainingpads. Alles wat je nodig hebt voor Boks-Fit is aanwezig.

Boks-Fit doe je niet voor niets

Naast dat Boks-Fit gewoon hartstikke leuk is, werk je aan 5 doelen:

✔ Betere conditie
✔ Calorieverbranding (tot 800 per les)
✔ Meer spierkracht
✔ Stressverlaging
✔ Zelfverdediging

Leuk en intensief

Werk aan je conditie, kracht, ontspanning en ideale lichaamsgewicht

Neem gerust contact op

Wil je ook fit, vitaal en gezond worden en blijven? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de aanpak van Leef Fit Vitaal.

Pr. Bernhardlaan 30
3901 CC Veenendaal

KvK-nummer: 77392558
Btw-nummer: NL003195294B17
IBAN: NL69 INGB 000 930 9323