06 - 41 54 12 04 info@leeffitvitaal.nl

Individuele training

Naar meer persoonlijke impact met bokscoaching

Wil jij meer uit je werk en privéleven halen, maar weet je nog niet goed hoe? 

Bokscoaching op maat van Leef Fit Vitaal helpt je te identificeren waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat nodig is om daar te komen. Iedereen kan soms een steuntje in de rug gebruiken om een nieuwe stap te zetten naar meer persoonlijke impact. Zeker na herstel van een operatie, ziekteproces of burn-out is Boks Coaching helpend. 
De kracht van bokscoaching

Met behulp van bokscoaching werk je aan je psychologische flexibiliteit. Je krijg sneller inzichten en nieuwe ideeën om je doelen te bereiken. Je ziet meer mogelijkheden om vanuit je kracht en persoonlijke waarden je leven in te richten. Het begint te bruisen. Je wordt steeds fitter, mentaal én fysiek.

Recht op je doel af met bokscoaching

 

Bokscoaching is ervaringsgericht. Boksoefeningen worden als metafoor ingezet voor het oplossen van een uitdaging of ingewikkeld vraagstuk. Door dit te combineren met gesprekken, werk je heel gericht aan je doel en het onderliggende thema dat nu in je leven speelt. Verder experimenteer je met nieuw gedrag waardoor je gaat beseffen dat het eigenlijk best makkelijk is om te veranderen.

Direct impact met een persoonlijk traject

In een persoonlijk coachingstraject onderzoek je samen met je bokscoach wat je verlangens en ambities voor de toekomst zijn. Ook kijk je samen hoe je deze nu al kunt ervaren. Dat geeft direct meer energie. De nieuwe inzichten die je tijdens de bokscoachingssessies opdoet, motiveren je recht op je doel af te gaan. Je merkt direct de impact op jezelf en je (werk)omgeving.

Haal meer uit je leven met bokscoaching

Meer uit je leven halen en direct de resultaten ervaren en toepassen? Dan is bokscoaching in Veenendaal voor jou. Of je nu een doorgewinterde bokser bent of nog nooit een bokshandschoen hebt aangeraakt.

Boks-Fit doe je niet voor niets

Bokscoaching is een effectieve coachingstechniek voor het ontwikkelen van meer persoonlijke impact via:

✔ Zelfkennis en talenten beter benutten
✔ Gezonde grenzen
✔ Effectief (persoonlijk) leiderschap
✔ Mentale stabiliteit en flexibiliteit
✔ Stressbestendigheid
✔ Goede balans werk en privé
✔ Heldere doelen
✔ Soepele samenwerking en communicatie met anderen

Leef Fit Vitaal

Start vandaag nog met jouw persoonlijke traject 

Neem gerust contact op

Wil je ook fit, vitaal en gezond worden en blijven? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de aanpak van Leef Fit Vitaal.

Pr. Bernhardlaan 30
3901 CC Veenendaal

KvK-nummer: 77392558
Btw-nummer: NL003195294B17
IBAN: NL69 INGB 000 930 9323